PREPUSTITE SE NAŠIM TRENERIMA

Svi treninzi mogu biti grupni ili individualni.
Prednosti individualnog treninga -  svi smo različiti i potrebne su nam različite vežbe i metode treniranja;

  • Vežbanje u terminu koji Vama odgovara, pod nadzorom trenera

  • Uz ličnog trenera vežbanje je sigurnije i efikasnije, a napredak neuporedivo brži

  • Rad sa stručnjakom pre svega eliminiše rizik od povrede

  • Odvikava Vas od nepravilnog vežbanja i loših navika

INTENSE GRUPA

Trening bez ublažavanja intenziteta, prilagođen naprednim vežbačima i poznavaocima svih pokreta u HIIT-u. To podrazumeva propisane težine i ponavljanja, intenzitet, trajanje treninga kao i veštine gimnastike.

IMPROVED GRUPA

Trening prilagodjen vezbačima koji su već neko vreme upoznati sa HIIT načinom treninga ali nisu u mogućnosti da izvode sve pokrete, bilo pokrete iz gimnastike, weight liftinga, olimpijskog dizanja itd. Težine, intenzitet i komplikovanost višezglobnih pokreta su smanjeni/prilagođeni vežbačima.

MOTIVATED GRUPA

Program prilagodjen početnicima, vežbačima koji su se odlučili za HIIT princip treninga ali nemaju pređašnje iskustvo. Trening se bazira na osnovama HIIT-a, osposobljavanju za kasnije veće napore i intenzitet. Ukratko, škola funkcionalnog treninga.

BOOTY CAMP

Grupa namenjena prvenstveno damama. Svaka žena želi da joj je zadnjica zategnuta I podignuta. Booty Camp je program koji targetira mišiće gluteusa, ali ni druge mišićne grupe neće biti izostavljene.

Dođite na probni trening!

 

Uz cenu članarine za booty camp koristite benefite mobilty first treninga!

RAPID CARDIO FAT LOSS GRUPA

Poseban vid treninga, čiji je cilj ubrzanje metabolizma i smanjenje procenta masti. Trening se bazira na korišćenju cardio sprava, vijača, zastupljeno je trčanje i vežbe sa sopstvenim telom bez korišćenja velikog opterećenja. Težine su tako prilagođene da se mogu izvoditi vežbe sa većim brojem ponavljanja. Idealan trening za vežbače koji hoće da ubrzano skinu višak kilograma i masnih naslaga i pripreme za naredne nivoe HIIT-a.

MOBILITY TRENING 

Dva puta nedeljno, u trajanju od sat vremena, prateći jedan od vodećih Sistema funkcionalnog istezanja, imate priliku da svom telu pružite ono što je potrebno za napredak u fizičkoj spremi u potpunosti.

Ovo je veme za odmor Vaših mišića I tetiva.

U cenu članarine za grupno vođen trening koristite benefite mobilty first.

©2019 by Teget Fit.