PREPUSTITE SE NAŠIM TRENERIMA

Svi treninzi mogu biti grupni ili individualni.
Prednosti individualnog treninga -  svi smo različiti i potrebne su nam različite vežbe i metode treniranja;

  • Vežbanje u terminu koji Vama odgovara, pod nadzorom trenera

  • Uz ličnog trenera vežbanje je sigurnije i efikasnije, a napredak neuporedivo brži

  • Rad sa stručnjakom pre svega eliminiše rizik od povrede

  • Odvikava Vas od nepravilnog vežbanja i loših navika

Push Up

INTENSE GRUPA

Trening bez ublažavanja intenziteta, prilagođen naprednim vežbačima i poznavaocima svih pokreta u HIIT-u. To podrazumeva propisane težine i ponavljanja, intenzitet, trajanje treninga kao i veštine gimnastike.

Fitness Class

IMPROVED GRUPA

Trening prilagodjen vezbačima koji su već neko vreme upoznati sa HIIT načinom treninga ali nisu u mogućnosti da izvode sve pokrete, bilo pokrete iz gimnastike, weight liftinga, olimpijskog dizanja itd. Težine, intenzitet i komplikovanost višezglobnih pokreta su smanjeni/prilagođeni vežbačima.

Planking

MOTIVATED GRUPA

Program prilagodjen početnicima, vežbačima koji su se odlučili za HIIT princip treninga ali nemaju pređašnje iskustvo. Trening se bazira na osnovama HIIT-a, osposobljavanju za kasnije veće napore i intenzitet. Ukratko, škola funkcionalnog treninga.

Intense Bodybuilding

Intense Bodybuilding je trening koncipiran za ljude kojima je prioritet izgradnja mišićne mase i gubitak telesnih masti, tačnije rekompozicija tela.

 

Koristimo bazične pokrete, a variramo intenzitet kroz broj ponavljanja, dužinu odmora, supersetove, drop setove i ostale alate koji se uspešno koriste godinama unazad u Bodybuilding svetu.

Trenizni su intenzivni, ali prilagodljivi svakom članu u grupi.

 

Tri treninga Intense Bodybuilding-a nedeljno omogućava da se uz minimalan rad telo stimuliše i naprave trajni rezultati.

Weightlifting

Weightlifting grupa je namenjena svima koji žele da unaprede tehniku izvođenja vežbi olimpijskog dizanja tegova.

 

Fokus treninga će biti na usavršavanju tehničkih detalja na individualnom nivou, koji će ujedno imati prenos na ostale elemente funkcionalnog fitnesa. 

MOBILITY TRENING 

Dva puta nedeljno, u trajanju od sat vremena, prateći jedan od vodećih Sistema funkcionalnog istezanja, imate priliku da svom telu pružite ono što je potrebno za napredak u fizičkoj spremi u potpunosti.

Ovo je veme za odmor Vaših mišića I tetiva.

U cenu članarine za grupno vođen trening koristite benefite mobilty first.

kick.png

Kick Box

Kick-box je vid treninga uz koji ćete unaprediti svoju snagu i kondiciju a ujedno i naučiti tehniku Kick-box borilačke discipline.

 

Treninzi su namenjeni i muškom i ženskom polu, a stručnost i iskustvo našeg trenera omogućava napredak svakog vežbača, bez obzira na trenažno iskustvo i fizičku spremu.

 

Ovo je trening za duh i telo, intenzivnog karaktera, i jos intenzivnije zabave.

entuzijasti.png

Cardio Kick Box

Cardio Kickbox je vrsta treninga namejena damama koje žele da na zabavan način, uz elemente Kickbox-a i fitnesa unaprede svoj fizički igled, snagu, izdržljivost i kondiciju.

 

Cardio kickbox ima za cilj visoku potrošnju kalorija, ali ujedno i učenje osnove samoodbrane.