SS-ironfibre.png

Ironfibre je mlad uzbudljiv brend fokusiran na izradu jedinstvene i privlačne visokokvalitetne sportske odeće. Zasnovani smo na jednostavnom uverenju da je kreativnost, kvalitet i prava ljubav prema sportu pobednička kombinacija. Stoga je Ironfibre snažno posvećen tome da svojim klijentima priušti najugodniju, autentično dizajniranu, visokokvalitetnu i inovativnu sportsku opremu koja će ih učiniti se osećaju snažno i sjajno u svojoj koži.

 
SS-dd_welness.png

DD Wellness Solutions je ekskluzivni zastupnik vodećih svetskih brendova: Precor, gym80, KingsBox, Theragun, Exxentric, Assault, Eleiko, Keiser, TriggerPoint, Reaxing, Apus, Nubis…  a svoje poslovanje zasniva na: Profesionalnom pristupu, kvalitetu, fokusu na potrebama klijenta, inovacijama, kao i kompletnoj ponudi opreme koja oblikuje ili iz osnova menja fitness kakav poznajemo.

 
SS-PhD-logo-crni.png

PhD Nutrition je osnovana 2006 godine od strane dvojice ozbiljnih vežbača koji su krenuli na misiju da promene svet sportske ishrane. U nameri da pobede velike igrače, Jason Rickaby i Mark Bowering, dva mlada preduzimača iz Jorkšira sa korenima iz radničke klase, počeli su da koriste svoje dvadesetogodišnje iskustvo iz bodi bildinga i sportske ishrane, da promene svoje živote i izbor ishrane koja pojačava performanse ozbiljnih vežbača u UK i Evropi.

PhD je tu za svakodnevne korisnike. Bez obzira da li vam je cilj da uspete u svom sportu ili u životu generalno, isporučujemo sportsku ishranu sjajnog ukusa za one kojima su bitne performanse.